06 joulukuuta, 2012

LA MÈRE EST MAINTENENT UN PEU FATIGUÉE


Kuten on joku saattanut huomata, on liikehdintä blogissani ollut huomattavasti aiempaa vähäisempää kuluneen syksyn aikana. Tietämättömämpi voisi sanoa sen johtuneen syksyn alussa aloittamastani uudesta, täyspäiväisestä duunista ja muista arkisista kiireistä.

Uudessa työssä ei kuitenkaan ole kuin oma pieni osuutensa kaikkein aikojen rankimman syssyn syihin. Rakas Mikkoni, kuten vihkipappimme minun häntä käski kutsua, on ollut sairas, voisi sanoa jopa aika lailla sairas.

Oikea apu kuitenkin vihdoin saatiin, syy löytyi ja vika fiksattiin. Mutta sen jälkeen on ollut vuoro perheen pään, eli äidin, väsähtää.
Kaikesta huolimatta on bloggaaminen ollut säännöllisesti ajatuksissa, nimenomaan keinona päästä joskus taas välillä keskittymään johonkin ihan muuhun.

Taukoja varmaan tulee vastaisuudessakin, lyhyempiä ja pidempiä, syystä tai toisesta johtuvia. Toivottavasti ei tästä syystä johtuvia ihan vähään aikaan.

Pus pus lukijat, satunnaiset ja säännölliset, hauskaa että käytte, on kivaa pitää blogia. Joku päivä taas postaankin jotain!!!

FIN-ENG:
My dear hubby has been ill during the past autumn, so blogging hasn't been my number one priority lately. But someday it'll be back in top ten again!

13 kommenttia:

 1. pusnus pirjorakas! tee pikkupirjo

  VastaaPoista
 2. Olenkin ihmetellyt! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! Aloitan Mustan leivän urakoinnit! Pääsetkö tänne lappiin keväthangille? Täällä kohta päivä pitenee...! Terveisin lapin emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä ne keväthangetkin siintää jossain kaukana, mutta toivon mukaan päästään sinne nyt ensin pimeyden keskelle!!

   Poista
 3. Täällä löytyy onneksi niin paljon reseptejä, että lukemista ja tekemistä riittää. Menenkin tästä elvyttelemään ruishapanjuurtani ja leipomaan ohjeillasi ruisleipää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva jos vanhallakin matskulla pärjää!

   Poista
 4. VOi että, tsemppiä sinne äläkä kokonaan väsähdä!

  VastaaPoista
 5. Elämässä tulee kaikenlaisia yllätyksiä vastaan, kaikki ei niin toivottuja. Voimia sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Hienoa että nyt on paremmin. Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
 7. Hyvä sä! t. Monikkoperheen tuki ry

  VastaaPoista
 8. Kiitos tsempistä Riikka, Anna-Sofia ja Merituuli!

  Ja erityiskiitos alakerran Monikkoperheen tuki ry:n lapsiparkkiin, hierontapisteeseen ja pyykkitupaan.

  VastaaPoista
 9. Hienoa, että pääset tänne kaamokseen, täällä on taikaa! Mitä on kaamosmasennus?!! Luvassa on ainakin jouluksi kuutamoiltoja, toivottavasti pakkanen hellittää ja jos ei, niin saapahan lueskella pirtissä...Levätkäätten! Terveisin lapin emäntä.

  VastaaPoista