29 heinäkuuta, 2013

KASVIMAAPASTA





Tiedättekö sen tunteen, kun on koko kesäloman syönyt perunaa ja tajuaa, että on ihan valtava pastanhimo? Eikä sen pastan tarvitse silti olla sen epäkesäisempää kuin uusien perunoidenkaan. Kuten tässä tapauksessa, äidin kasvimaalta.

Ohje sakutuomismaisesti hiukka summittaisena:

KASVIMAAPASTA

punamangoldia
kesäkurpitsaa
valkosipulia
oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
spagettia
  1. Kuullota hienonnettua valkosipulia oliiviöljyssä.
  2. Lisää joukkoon pieneksi pilkotut mangoldin varret.
  3. Lisää joukkoon kesäkurpitsat ja lopuksi myös mangoldinlehdet.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Kaada hyvässä suolassa keitetyn pastan päälle.

Loma paketissa, töissäoloa harjoiteltu jo viikko. Loppuperhe kun edelleen jatkaa lomaansa, ei elämä kovin syssyltä vielä tunnu. Mutta pastaa syön silti.

2 kommenttia: