24 marraskuuta, 2013

LUOMUJAUHOT SUUSSA


Keittiökaapin hylly, joka on varattu yksinomaan jauhoja varten, on viime aikoina ollut vähän tukkeessa.
Helsingin Myllyn Myllärin Luomu etsii parhaillaan Suomen inspiroivinta leipojaa. Me mukana olevat blogit olemme saaneet roppakaupalla tuotenäytteitä, mikä sinänsä on vallan mahtavaa, koska muutenkin saman lafkan jauhoja useimmiten käytän.


Pienen tilaongelman eteen olen kuitenkin joutunut. Reilu 20 kiloa jauhoja, jauhoseoksia ja hiutaleita, niiden jo valmiiksi kaapista löytyvien noin kymmenen pussukan lisäksi. Nyt ne jäljellä olevat, noin 15 kiloa, koristavat kyökin sivupöytää.
Ei auta kuin leipoa lisää. Jee!

1 kommentti:

  1. Mulla on täysin sama ongelma... Paljon on tullut tehtyäkin, mutta silti kaappi pursuaa jauhoja :) On ainakin tarpeet joululeivontaan :)

    VastaaPoista