06 helmikuuta, 2014

BROOKIES


Jäin tällä viikolla flunssajyrän alle. Iltapäivällä lähti lento Berliiniin, mutta ilman minua. Poskiontelot olisivat varmaan räjähtäneet jos olisin hypännyt koneeseen. Vaikken viikonloppumatkalle päässytkään, niin tolpillani olen silti tänään ollut. Säälin pientä itseäni, niin kamalalta näytin peilissä. Ruokahalukin on ollut hautautuneena johonkin kuumelääkkeiden alle ja siitäkään mitä olen syönyt, en ole juuri mitään maistanut.

Mutta nyt iski säälinälkä, himo, jotain överiä oli pakko saada jotta selviäisin.
Siispä hakeuduin amerikkalaisen unelman, Bakerellan, sivulle ja löysin ohjeen josta muokkasin ao. herkut. Olivat juuri riittävän överiä. Selviän.

BROWNIES + COOKIES = BROOKIES

150g pehmeää voita
300g hienoa ruokosokeria
3 munaa
300g suklaata (itselläni oli 50/50 maitosuklaata ja tummaa)
6 dl jauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
hippu suolaa
  1. Sekoita pehmeä voi ja sokeri keskenään.
  2. Lisää munat yksi kerrallaan ja välissä sekoittaen.
  3. Sekoita joukkoon pieneksi pilkotut suklaat.
  4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kaada joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  5. Peitä uunipelti leivinpaperilla ja levitä sen päälle taikina. Ei tarvitse ulottua kulmasta kulmaan.
  6. Paista 175 °C:ssa n. 25 min.

2 kommenttia:

  1. Palasin juuri Atlantin toiselta puolelta ja yritin kovasti bongata näitä sieltä, mutta en onnistunut. Muita herkkuja kylläkin... Ehkä siis leipomista tiedossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muista kaataa lasi kylmää maitoa saidille!

      Poista