20 helmikuuta, 2014

MOIDO!


Eräs pikkusiskoni lastenhoitaja tapasi aina meille tullessaan huutaa heleällä äänellä, ehkä hienoisella jyväskyläläisellä korostuksella, ”Moido!”. Mielestäni se on vielä tänäkin päivänä hupaisaa, koska eihän ”Moido!” sanota kuin vasta lähtiessä.

Nyt on kuitenkin tullut aika sanoa ”Moido!” ja tässä viittaan nyt siis siihen lähtemiseen.

Jauhot suussa hiljenee, mutta minä en. Uusi blogini, Food from Hel, on korkattu jo jokunen viikko sitten. Luvassa vähän vähemmän leipomista ja vähän enemmän ruokaa, Ruoka-Helsinkiä ja Helsinki-ravintoloita. Mutta tällä kertaa englanniksi. Täytyyhän sitä ihmisellä elämässä haasteita olla.

Kiitos kaikille Jauhot suussa -ystäville, arvostan.

9 kommenttia:

 1. No mut hei hienoa! Pitääpä siirtyä sinne seuraamaan edesottamuksia!

  VastaaPoista
 2. Ikävä tulee elämäntäyteistä blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tippa melkein tulee linssiin! Mutta meno jatkukoon toisaalla!!

   Poista
 3. Onnittelut! Mitä käy jauhot suussa resepteille? Onko tämä blogisi vielä auki jonkin aikaa, vai täytyykö kiireen vilkkaa raapustaa reseptit talteen? Nimim. Huolissaan tämän perheen makeanhampaan kolotuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jauhot suussa resepteineen jääköön viettämään rauhaisia eläkepäiviä netin syövereihin. Toisin sanoen, no hätä.

   Poista
  2. Hyvähyvä! :-P

   Poista
 4. Onnea uudelle blogillesi!
  Sen verran tuohon jyväskyläläisaksenttiin (huumorilla), että toistakymmentä vuotta Jkl:ssä asuneena kuulosti kyllä ihan vieraalta koko moido-tervehdys... :) mutta täällähän toki puhutaan niin monella tapaa, kun olemme eri puolilta saapuneita suuri osa meistä...minäkin umpikiero savolaene :D
  Ja kiva, kun Jauhot suussa jää reseptivarastoksi...

  VastaaPoista
 5. Juup. Moi-do, on sama kuin Hei-sitten.
  Pitäisi sanoa vaikka Moikkelis-koikkelis.

  VastaaPoista